Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Επίσκεψη Χαράς


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
---------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στις  02/05/2013 ημέρα Μ. Πέμπτη σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε αντιπροσωπία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιώντας  επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» που είναι στην πόλη μας μοιράζοντας πασχαλινά τσουρέκια και κουλούρια .
Το Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1983 από γονείς και το 1986  απέκτησε ιδιόκτητη στέγη στην Παλλήνη και αυτή την στιγμή φιλοξενεί περίπου 57 άτομα, παιδιά και μεγαλύτερους που  έχουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, γεγονός χρήζει πολύ σημαντικό το έργο που επιτελείτε στην Στέγη.
Στην επίσκεψη μας ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Ιδρύματος από την Διευθύντρια Κα Διαμάντη και την κοινωνική λειτουργό Κα Κοντίνη οι οποίες μας ενημερώσαν για το έργο που επιτελούν  και είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να μιλήσουμε με ανθρώπους που ζούνε εκεί.
Η χαρά που τους δώσαμε είναι ένα συναίσθημα ανεκτίμητο
Εμείς ως Αναπτυξιακός σύνδεσμος πολιτών από την πλευρά μας όπως είχαμε προτείνει στο παρελθόν αλλά και με δράσεις που πραγματοποιήσαμε θα επιδιώξουμε η κοινωνική αλληλεγγύη να είναι στην πρώτη γραμμή όχι μόνο τις γιορτινές μέρες.
Δοθείσης της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους συνανθρώπους μας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση..

              
                   Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο  Πρόεδρος                                                                 Ο  Γ. Γραμματέας
        Λάμπρος Χ. Γκόγκας                                                        Ιωάννης Σμέρος