Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΚΕΣΠΑΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 10-03-2013 η κοπή της πίτας του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΠΚΕΣΠΑΑ).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Κος Γιαννουσόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Κος Καρκούρλιας Δ. και Δρούγκας Σ. ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Κος Μερτύρης όπως επίσης και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων , φορέων της περιοχής αλλά και μέλη του ΑΠΚΕΣΠΑΑ  


Ο Πρόεδρος του ΑΠΚΕΣΠΑΑ κ. Λάμπρος Γκόγκας  στην τοποθέτηση του έκανε απολογισμό των δράσεων του Δ.Σ. το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ήταν η συνάντηση με φορείς της περιοχής μας για συλλογική και συγκροτημένη  δράση, οι ημέρες κοινωνικής αλληλεγγύης και η εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία τουΑΠΚΕΣΠΑΑ για το νερό ως « κοινωνικό αγαθό». Επίσης αναφέρθηκε στους στόχους του ΑΠΚΕΣΠΑΑ που έθεσε το Δ.Σ. για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους που είναι :

1) Η  οργανωτική  ανασυγκρότηση του ΑΠΚΕΣΠΑΑ

2) Η δυναμική επάνοδος του ΑΠΚΕΣΠΑΑ στον δημόσιο διάλογο προς όφελος των δημοτών και της περιοχής


Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος πρέπει να γίνει ένας ισχυρός μοχλός πίεσης στα Όργανα της Πολιτείας για την επίλυση προβλημάτων.

Με αφορμή την σημερινή μας συνάντηση αισθανόμαστε την υποχρέωση να τονίσουμε (χωρίς να παραβλέπουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση) ότι βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα τα παρακάτω προβλήματα :

-       Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ (Παρά την ύπαρξη 74.000.000, 00 ευρώ για την χρηματοδότηση τους).

-       Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΑΞΕΩΝ  ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ (που καθυστερούν αδικαιολόγητα με ευθύνη της Πολιτείας τώρα και δύο δεκαετίες).

-       Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΛΟΦΟΣ ΛΕΒΙΔΗ, ΛΟΦΟΣ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΛΟΦΟΣ ΦΟΥΡΕΣΙ,  ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ, ΚΤΗΜΑ ΔΕΗ).

-       Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ  ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

-       Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ)

-       Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

-         Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

-       Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου του τρέχοντος έτους ο Σύνδεσμος μας,  θα οδηγηθεί σε εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Γι’ αυτό σας καλούμε να δηλώσετε τις υποψηφιότητές σας στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Δ.Σ. Στόχος μας είναι μέχρι τις εκλογές, από κοινού όλοι οι υποψήφιοι να οργανώσουμε εκδήλωση κοινού ενδιαφέροντος.

Το φλουρί κατέληξε στην Εκπρόσωπο του Συλλόγου "Πηγή" Αλεξάνδρα Κοφινιώτη.


                               ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΛΑΜΠΡΟΣ Χ. ΓΚΟΓΚΑΣ                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ